A lábizmok fejlesztése – a képzés szilárd alapja

Sokan, akik álmaik figurájának megalkotására koncentráltak, megfeledkeznek arról a nagyon fontos alapról, ami a lábak. Szigorúan erősítő edzés szempontjából a quadriceps és a biceps (comb) és a gastrocnemius (borjú) izmok a legfontosabbak. Ez a három rész a legfontosabb, mert a többi oldali izom is csatlakozik egymáshoz, ezért a lehető legintenzívebb munkára kell őket kényszeríteni.

Az alapgyakorlat a guggolás súlyzóval. Fontos részlet itt a rúd helyzetére való odafigyelés, mert minél közelebb van a nyakhoz, annál jobban működik a súly a test elülső részén. Nem feledkezhet meg a terhelés szabályozásáról sem (nem kell mindig teljes guggolást csinálni, még a negyed guggolás is képes combot építeni).

Ezen kívül még mindig van egy sor különféle gyakorlat. Osszuk őket három csoportra. Az első (munka a géppel – lábnyújtás és fekvenyomás. A második – súlyzókkal oldalra ugrik és súlyzóval előre. És végül a harmadik – teherrel ülve emeli a lábujjakat, és egyik lábával emel Az edzésnek minden csoportban egy gyakorlatból kell állnia.

A kardió edzés a zsírégetés legjobb módja

A kardióedzés minden olyan gyakorlatra vonatkozik, amely az aerobik közé sorolható. Tehát kerékpározásról, futásról, úszásról beszélünk. A kardió edzésnek van egy fő szabálya. A fizikai erőfeszítést a maximális pulzusszám 60-70%-án kell végrehajtani. Ilyenkor a szénhidrátok és a zsírok is elégetnek.

Ez a legjobb módja a fogyásnak azoknak, akik csak most kezdik a fogyás útját. A kardioedzés időtartama idővel növelhető. A zsírégetés már 30 perccel az edzés megkezdése után elkezdődik. A legjobb eredmény érdekében érdemes folyamatosan figyelni a pulzusát.

Erre a legjobb eszköz a pulzusmérő. A kardió edzés jelentős hatással van egészségünkre. Először is javítja a teljesítményrendszerünket. Másodszor, a szív sokkal jobban működik. Jótékony hatással van az egész keringési rendszerre. Ez a legjobb edzéstípus azok számára, akik szeretnének megszabadulni a felesleges zsírtól. Természetesen először azt is ellenőrizni kell, hogy mennyi a maximális pulzusszám.

Trenbolon – akció és mellékhatások

A trenbolon az egyik leghatékonyabb szteroid. A trenbolon használata professzionális sportokban természetesen tilos. Jelentősen javítja a szervezet hatékonyságát. A múlt század 80-as éveiben széles körben használták. A trenbolon önmagában óriási hatással van az izomtömeg építésére, egyetlen gramm zsír nélkül.

Fontos, hogy a trenbolon csatlakozik az androgén receptorokhoz. Ennek köszönhetően nő az izomtömeg. Ez az anyag lehetővé teszi a nitrogén gyorsabb eltávolítását is az izomszövetből. Ezek az anyagok szintén nem halmozzák fel a vizet a szervezetben. Sok testépítő úgy dönt, hogy a trenbolont más szteroidokkal, például tesztoszteronnal kombinálja.

Sajnos a trenbolon hosszú távú használata nagyon kedvezőtlen mellékhatásokkal jár. Először is a zsíros és pattanásos bőrről beszélünk. Néhányan a prosztata túlzott növekedését is jelzik. Ez az anyag káros a vesére és a májra is. Tehát mielőtt úgy döntenénk, hogy ezt a mértéket használjuk, mérlegelnünk kell az összes előnyét és hátrányát.